Hvis du har lyst til å møtes, snakke om et prosjekt eller bare finne ut mer - ta gjerne kontakt.

Nye prosjekter

Vi er alltid på utkikk etter engasjerte og ambisiøse medarbeidere eller samarbeidspartnere. Så enten du er interessert i fulltidsstilling, frilansmuligheter, studentoppgave eller praksisplass, send oss gjerne din portfolio sammen med et søknadsbrev til hello@curvestudio.no. Vennligst hold PDF-vedlegg til under 10 mb. 

Bli med i teamet

Når det gjelder å samarbeide om prosjekter og bygge nye relasjoner, tror vi at det å være imøtekommende er like viktig som å være kreativ. Hvis du er interessert i å snakke med oss om et nytt prosjekt, eller ønsker å finne ut mer om vårt studio og hva vi kan bidra med, send en e-post til hello@curvestudio.no.

Team

Jeremy Donaldson

Arkitekt, urban sportsdesigner

Arkitekt og Urban Sports Designer spesialisert innen utforming av anlegg for egenorganisert aktivitet. Jeremy har over 20 års erfaring innenfor dette feltet, og har spisskompetanse innen anlegg for skateboarding, parkour og klatring. Gjennom arbeidene har Jeremy opparbeidet en grundig forståelse for samspillet mellom de sosiale, estetiske og funksjonelle aspektene ved et vellykket prosjekt.

Kenneth Waggestad-Stoa

Daglig leder, prosessleder

Prosessleder med brennende engasjement for potensialet i det offentlige rom som arena for fysisk og sosial mestring. Kenneth har lang erfaring med utforming av aktivitetsparker og har en grundig forståelse for dynamikken i aktive byrom. Som prosessleder setter Kenneth brukerne i fokus, og er opptatt av at hvert prosjekt skal være grundig forankret i forutsetningene og behovene på stedet.

Johan Alexander Abrahamsson

Landskapsarkitekt MNLA

Landskapsarkitekt spesialisert innen utforming og detaljprosjektering av parker, byrom og boligmiljøer. Johan har bred erfaring fra alle prosjektfaser, både som landskapsarkitekt og som prosjekteringsgruppeleder i større tverrfaglige team. Med utgangspunkt i de opplevelsesmessige kvalitetene binder Johan sammen prosjektets tråder til en attraktiv, grønn og funksjonell helhet.