Curve Studio er et arkitektkontor som arbeider med landskap i alle skalaer.

 

Curve Studio ble startet i 2022, basert på overbevisningen at grunnleggernes faglige bakgrunner kan resultere i relevante svar på noen av vår tids urbane utfordringer. Vi drives av nysgjerrighet og et ønske om å skape opplevelsesrike bylandskaper som engasjerer og stimulerer til aktivitet. Studioet er basert i London, Bergen og Oslo, og påtar seg oppdrag innen alle typer av stedsforming - fra strategisk planlegging og konseptutvikling til detaljprosjektering. Vårt fokus ligger på møtet mellom menneske, by og natur og vi arbeider med byrom, parker, boligmiljøer og aktivitetsarenaer. Vi har ekspertise innen medvirkningsprosesser og er opptatt av at våre prosjekter skal være godt forankret i sitt lokalmiljø.

Å forme fremtiden er et samarbeidsprosjekt, og vi tror på en lyttende tilnærming i vid forstand. Med utgangspunkt i stedets forutsetninger og i tett samarbeid med de fremtidige brukerne, finner vi utforminger som løser problemer og realiserer visjoner. Curve Studio har sentral godkjenning for prosjektering av veg, utearealer og landskapsutforming i tiltaksklasse 3, og som ansvarlig søker i tiltaksklasse 2.

Oppdragsgivere

London Borough Of Southwark
Åmot kommune
Gol kommune
Vestland fylke
Gleeds
Tverga - ressurssenter for egenorganisert aktivitet
Sogndal kommune
Akasia
Bergen kommune
Tromsø kommune
Bjerkreim kommune
Antrim and Newtownabbey Borough
Kinn kommune
Agaia
Ivybridge bystyre
Hanborough menighetsråd

Tjenester

Landskapsarkitektur
Arkitektur
Urban sportsdesign
Strategisk planlegging
Prosjektledelse
Prosessledelse
Bærekraftsrådgivning
Finansieringsrådgivning

Tilnærming

Innsikt

Bra prosjekter starter og slutter med gode relasjoner. Vi samarbeider tett med kunde og brukergrupper gjennom hele utformingsprosessen for å sikre at prosjektets løsninger er vel forankret i behovene på stedet. Vi er overbevist om at prosjekter som skapes innenfra og ut med lokalt engasjement i bunn, både løser oppgaven og står seg over tid.

Løsning

Poetisk og pragmatisk eller lekfull og funksjonell? Uansett løsning streber vi etter å utforme anlegg som skaper langsiktige og konkrete effekter i form av økt livskvalitet, forbedret folkehelse og et bedre miljø. Vi tror på hvert prosjekts potensiale til å gjøre en forskjell for sine omgivelser. 

Læring

Et avsluttet prosjekt er bare begynnelsen. Observasjon er vårt viktigste verktøy når det kommer til å forstå hvordan visjonen møter virkeligheten. Vi bruker aktivt analyse, evaluering og data fra egne realiserte prosjekter som viktig læring for fremtiden. Fra teori til praksis og tilbake igjen.

Studiolivet

Credits