Burgess Park
Ingen objekter funnet.
Ingen objekter funnet.
Sted
London Borough of Southwark, Storbritannia
Status
Pågående
Tjeneste
Urban sportsdesign, landskapsarkitektur
Oppdragsgiver
London Borough of Southwark

Curve Studio utvikler forslag til et omfattende Urban Games-område i LDA Designs masterplan for Burgess Park, som vant borgermesterens konkurranse "Premier Park". Curves ansvarsområde omfatter utforming av en skateplass med danse- og sosiale områder, betongskåler og en rekke buldrevegger. De foreslåtte freeform-bollene er uten sidestykke i denne skalaen, og er orientert mot BMX-freestyle, og utfyller nabobanen, som er hjemmet til Peckham BMX-klubber og OL-medaljevinner Kye White fra 2020. Bowls er utviklet i samråd med klubben og setter en eksemplarisk standard for hele prosjektet.

Med London Borough of Southwarks mål om å skape et område for alle urbane idretter, med en jevn balanse for alle aktiviteter, har prosjektet utviklet seg til et spektakulært forslag etter hvert som Southwark omfavnet BMX-klubbens ambisjoner og utvidet prosjektets omfang og skala. Kort utvikling har blitt styrt gjennom en rekke offentlige konsultasjoner med Curve i samarbeid med LDA Design, Parkour Generations og Clark & Kent, for å introdusere veldig former, materialer og romlige arrangementer, og heve et urbant idrettsanlegg til offentlig design som passer en av verdens ledende byer.

Ytterligere offentlig konsultasjon er planlagt i 2022, og vi ser frem til å presentere London med et prosjekt som er verdt denne flotte byen.

Burgess Park